L’Administració de Loteries nº1 de Lleida posa a disposició dels ilerdencs ‘El Saquet dels Desitjos’

•    Aquesta iniciativa vol descobrir què farien els lleidatans i lleidatanes si els toqués la loteria.

•    ‘El Saquet dels Desitjos’ romandrà a la porta de l’Administració fins el dia abans del sorteig.

•    Històricament, Lleida ha estat la segona província catalana més agraciada amb ‘La Grossa’ de la Loteria de Nadal.

Lleida, 10 de desembre de 2013.- Acabar de pagar la hipoteca, tapar forats, comprar-se una casa, muntar un negoci propi, fer un viatge o ajudar un familiar o amic que ho necessiti. En definitiva: ‘Què faries si et toqués la loteria?’ Amb aquesta pregunta, l’Administració de Loteries nº1 de Lleida (www.loteriaslleida.com), la més antiga de la ciutat, pretén esbrinar què mou els ciutadans de Lleida i rodalies a comprar els dècims de loteria.

Des d’aquesta setmana i fins el dia abans del sorteig de la Loteria de Nadal, l’Administració de Loteries nº1 de Lleida tindrà a la porta ‘El Saquet dels Desitjos’, on tots els lleidatans i lleidatanes podran dipositar una butlleta descrivint els seus somnis per a aquest Nadal. “Esperem que aquests saquets plens d’il·lusions ens ajudin a cridar la bona sort per al sorteig. A més, aquesta iniciativa és també una forma de compartir pensaments i desitjos en moments difícils, de sentir-nos acompanyats en les nostres esperances”, afirma David Masip, gerent de l’Administració de Loteries nº1 de Lleida.

El Sorteig de Nadal, un dels més esperats
Celebrat des de fa més de 200 anys, el sorteig de la Loteria de Nadal és un dels més populars de l’any i dóna el tret de sortida de les festes nadalenques. De fet, l’any 2012, es van vendre 310.250,8 sèries de Loteria de Nadal i es van recaptar més de 62 milions d’euros a tota la província.

Lleida, la segona província catalana més premiada
Barcelona, agraciada amb ‘La Grossa’ en 47 ocasions, i Lleida en 3, han estat les províncies de Catalunya més premiades històricament al sorteig de la Loteria de Nadal. Aquestes xifres augmenten si es tenen en compte els segons, tercers i altres premis del tradicional sorteig. “Lleida és una província que podríem considerar afortunada. Des de la nostra Administració, venem dècims tant a ciutadans de Catalunya com de la resta d’Espanya, tant a la nostra botiga com a través d’Internet”, explica Masip.

Sobre Loteriaslleida.com (www.loteriaslleida.com)
Fundada l’any 1955, l’Administració de Loteries nº1 de Lleida es la més antiga de la ciutat. Després de diversos canvis d’ubicació i de propietaris, l’Administració va passar a mans de David Masip, qui actualment dirigeix aquest negoci familiar: de mans de la seva àvia va passar al seu pare, posteriorment a la seva mare i després a ell.

Al llarg de la seva història l’Administració de Loteries nº1 de Lleida, situada a l’Avinguda Francesc Macià de la ciutat, ha repartit multitud de premis importants en diferents anys com el 1973, el 1977, el 1989 o el 2009.

L’Administració ofereix diversos serveis com la reserva de loteria per a empreses a través d’una innovadora aplicació online, la compra de dècims per Internet, els abonaments setmanals de Loteria Nacional, o la possibilitat de descarregar-se apps per jugar des del mòbil.